van Apeldoorn & Faber HOUT

Houten vloeren Amsterdam
020-4273099


Organisatie

27 jaar ervaring vloeren amsterdam

Van Apeldoorn en Faber is ontstaan uit een samenwerking tussen Andre Faber en Arnoud van Apeldoorn onder de naam APFA. In 1985 zijn zij begonnen met het kappen van bomen op de veluwe. Het betrof hier merendeel grenen en douglas bestemd voor Houtwerk Hattem.
Medio 1990 is er in Hattem een zagerij opgezet met een verticale band zaag. Gezien de opkomst van houten vloeren is de zagerij omgezet naar een schaverij. De oude zagerij is overgenomen door Jeroen van Apeldoorn in 1996 onder de naam Zaagwerk. Na een uitslaande brand bij de schaverij is er een samenwerking ontstaan tussen beide bedrijven waaruit van Apeldoorn & Faber is ontstaan. De parketzaak van Bart Faber sloot zich hier ook bij aan. Kortom 2 x 2 broers.

Juli 1999 is besloten de schaverij te verzelfstandigen door Arnoud van Apeldoorn. Van Apeldoorn en Faber Hout is zich toen geheel gaan toeleggen op de verkoop en het leggen van houten vloeren met als basis de winkel in Amsterdam aan de Utrechtsestraat 100. Bart Faber werkt van uit Wapenveld voor het oosten van het land.

27 jaar later kunnen we dus zeggen dat de nodige expertise in huis is voor vloeren in Amsterdam. We werken nu met 7 vaste ervaren parketteurs waarvan 1 gecertificeerde leermeester.

organisatie Apfa

Vlnr: Andre Faber: Verkoop en planning, Jeroen van Apeldoorn:Verkoop en administratie, Dennis van Kessel: Productie


Naar boven