APFA PROJECT

Met Amsterdam als thuis markt, maar ook de rest van Nederland en ver daarbuiten installeert van Apeldoorn & Faber Hout houten vloeren in de meest uiteen lopende woningen. In de loop der jaren zijn daar ook projectmatige opdrachten uit voort gekomen. Dit heeft ertoe geleidt dat wij APFA project zijn gestart. Door ons uitgebreide netwerk, kennis en kunde zijn wij een vertrouwd gezicht geworden bij architecten, overheid, vastgoedontwikkelaars, musea hotels en horeca.

Maatwerk

Als specialist bieden wij u maatwerkoplossingen op het gebeid van houten vloeren in de meest brede zin. Door onze actieve, kundige projectbegeleiding en kundige installateurs kunnen wij elke houten vloer voor uw project realiseren. Daarnaast zijn wij ook actief in het projectmatig onderhoud. Wij zijn VOL-VCA gecertificeerd en werken strikt met FSC of PEFC gecertificeerd hout.

Wilt u meer weten?
Bent u vastgoedontwikkelaar, aannemer, architect of interieur designer of bent u overheid, semi overheid of werkt u met publieke ruimtes die voorzien moeten worden van een houten vloer? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te schetsen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op.

Schuiven naar boven