Architecten

In ons 40 jarig bestaan hebben wij een uitgebreid netwerk aan architecten opgebouwd. Wij worden regelmatig uitgenodigd, en uitgedaagd, om mee te denken met de meest uiteenlopende projecten.

Inlevingsvermogen

Onze kracht zit hem ons inlevingsvermogen en het conceptuele plan van de architect snel te doorgronden, aan te vullen of waar nodig bij te sturen. Door onze heldere communicatie, transparante houding, kennisniveau en ervaring ontstaat er snel een gevoel van vertrouwen. In sommige gevallen gaat dit zo ver dat wij zelfs de vrije hand krijgen iets bijzonders te maken.

Vanuit deze positie schuiven wij dan ook geregeld aan bij projectmanagers, aannemers en bouwbegeleiders. Onze inhoudelijke kennis, open communicatie en transparante bedrijfsvoering weten wij projecten altijd succesvol aan te gaan en af te ronden.

Architecten box

Bent u architect, interieur designer, bouwbegeleider of projectmanager in de bouw dan hebben wij een overzichtelijke box gecreëerd met daarin een overzicht van mogelijkheden. Deze is aan te vragen en komen we graag van toelichting voorzien. Kom langs in de winkel om deze box te bekijken of neem contact met ons op. Het zal u verbazen welke mogelijkheden. Wij te bieden hebben.

Schuiven naar boven