van Apeldoorn & Faber HOUT

HOUTEN VLOEREN AMSTERDAM

Houten Vloeren

Welkom bij Van Apeldoorn & Faber Hout Amsterdam, al ruim 27 jaar ervaring met het leveren en leggen van houten vloeren en parket vloeren in regio Amsterdam. Bent u op zoek naar een parket of houten vloer dan kunt u contact met ons opnemen met via 020-4273099 of info@apfa.nl

Houtsoorten

Van Apeldoorn & Faber Hout Amsterdam heeft om aan uw wensen te kunnen voldoen verschillende soorten houten vloeren beschikbaar met authentieke uitstraling.

Houten vloeren

Deze houtsoorten zijn zorgvuldig door ons uitgekozen en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Al onze houten vloeren zijn hierdoor zeer duurzaam en mede doordat Van Apeldoorn en Faber hout Amsterdam ook FSC® gecertificeerd is, hebben wij ook houten vloeren beschikbaar in hout dat afkomstig is uit goed beheer bos.

Officieel dealer Cinzento Custom Made®

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland gedaan. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.  

Legmethodes houten vloeren

Om uw houten vloer op de juiste manier te leggen gebruikt Van Apeldoorn en Faber verschillende legmethodes. Uw houten vloer kan zowel zwevend als vast worden gelegd. Waar zwevend de vloer los van de basisvloer wordt gelegd zal de vaste vloer worden vastgelijmd aan de basisvloer. Tevens is vloerverwarming ook een mogelijk bij houten vloeren onder bepaalde omstandigheden.

Voor meer informatie: Legmethodes

Afwerking

Door de open structuur van hout is het noodzakelijk uw houten vloer af te werken om vuilophoping en grijsvorming te voorkomen. Bij Van Apeldoorn en Faber vloeren Amsterdam heeft u de mogelijkheid om uw houten vloer op verschillende manieren te laten afwerken. Hierbij heeft u de keuze uit oliën, hard-oliewas, vaste was, zepen, lakken. Daarnaast is er nog de mogelijkheid uw houten vloer te kleuren en een extreem matte afwerking te geven.

Voor meer informatie: Afwerking

Onderhoud en renovatie houten vloeren

Om uw houten vloer in topconditie te houden is het van belang dat deze goed wordt onderhouden. Van Apeldoorn en Faber hout Amsterdam is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van houten vloeren. Mede door al onze ervaring kunnen snel en efficiënt uw vloer weer in topconditie krijgen.

Meer informatie over onderhoud en renovatie.

Schuiven naar boven