van Apeldoorn & Faber HOUT

Parket vloeren Amsterdam

Parketvloeren

Van Apeldoorn & Faber HOUT Amsterdam, is de specialist in het leveren, leggen en renoveren van verschillende houten vloeren en parket vloeren. Met name het restaureren en het leggen van de oude vloeren in de grachtenpanden van Amsterdam, is een echte specialiteit van Van Apeldoorn & Faber HOUT.

Een parket vloer maakt je woning af

Een parketvloer is een houten vloer die afgewerkt is met lak, was of olie en bestaat uit smalle latten. De afwerking van de vloer kan op verschillende manieren. Hoe de afwerking van de vloer eruitziet ligt aan de klant. Van Apeldoorn & Faber HOUT hebben verschillende mogelijkheden om zo aan iedereen zijn wensen en behoeften te voldoen. Parket vloeren kunnen in verschillende vormen of patronen, gelegd worden. Uiteindelijk worden de latten aan de ondervloer vastgelijmd. Daarnaast is een parket vloer helemaal egaal vlak, en heeft het een unieke en warme uitstraling. Niet alleen hebben parket vloeren een warme uitstraling, maar parket vloeren kunnen ook warmte afgeven. Het is namelijk mogelijk om een vloerverwarming onder het parket vloer te leggen.

Waarom van Apeldoorn & Faber HOUT Amsterdam?

Niet alleen zijn wij de specialist in het leggen van houten vloeren en parket vloeren. Door onze jarenlange ervaring, leggen wij de mooiste vloeren naar de wens van de klant. Wij maken gebruik van duurzaam hout en stimuleren het gebruik van duurzaam hout. Van Apeldoorn & Faber HOUT zorgt van het begin tot het eind voor uw parket vloer. Bent u benieuwd naar onze diensten of heeft u vragen of wilt u informatie. Neem dan contact met ons op via 020-4273099 of via info@apfa.nl

Schuiven naar boven