van Apeldoorn & Faber HOUT

HOUTEN VLOEREN EN PARKETVLOEREN AMSTERDAM

HOUTEN VLOEREN

Ruim 27 jaar ervaring met het leveren en leggen van houten vloeren.

PARKETVLOEREN

Leveren, leggen en renoveren van parketvloeren.

Eikenhouten vloeren

VAN GEELBRUIN TOT DONKERBRUIN

Loofhout vloeren

SOMS GOLVEND, MEESTAL RECHTDRADIG

Naaldhout vloeren

KRIJGT EEN WARME ROZEKLEUR

Hardhouten vloeren

GEELACHTIG BRUIN, NADONKEREND TOT DONKERBRUIN

Van Apeldoorn & Faber

Apeldoorn & Faber HOUT, voor uw vloer in Amsterdam, gespecialiseerd in het leveren, leggen en renoveren van houten vloeren en parketvloeren.

Van Apeldoorn & Faber HOUT hebben een ervaring van meer dan 25 jaar. Waar wij ooit begonnen met het kappen van bomen, naast het leggen van houten vloeren, hebben wij nu een winkel in Amsterdam. Wij mogen ons echte specialisten noemen, met de expertise die wij hebben van boom tot aan de vloer. Van Apeldoorn & Faber HOUT leggen houten vloeren met verschillende houtsoorten, zodat wij aan iedereen zijn wensen en behoefte kunnen voldoen. Het assortiment bestaat uit, Eiken, Loofhout, Naaldhout en Hardhout. De houtsoorten zijn zorgvuldig uitgekozen, beschikken over een hoogwaardige kwaliteit en zijn FSC® gecertificeerd.

Geen een klus is te gek, voor van Apeldoorn & Faber HOUT. Wij leggen houten vloeren en parket vloeren op verschillende locaties. Privé vloeren, zakelijke vloeren en ook restauratie zijn voor ons dagelijkse klussen. Op de site kunt u verschillende locaties zien, zoals woonboten en balkons.

Per locatie bekijken wij zorgvuldig wat de beste legmethode is voor uw houten vloer. Van Apeldoorn en Faber maakt gebruik van verschillen legmethodes om uw houten vloer op de juiste manier te leggen. Mocht u een houten vloer willen met vloerverwarming, dan is ook dat zeker mogelijk. Van Apeldoorn & Faber HOUT zorgt voor een mooie afwerking die past bij uw huis en voldoet aan uw wensen. Daarnaast is het belangrijk om uw houten vloer in topconditie te houden. Naast het leggen van houten vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van houten vloeren. Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie over onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen via 020-4273099 of via info@apfa.nl

Schuiven naar boven